Super tilbud på begynder pakke

16. februar 2017
Golfshoppen har sammensat et super tilbud til alle de nye håbefulde golfspillere.

Spalding True Black komplet sæt

Lækkert komplet sæt, som er letspillende, med masser af hjælp grundet den brede sål, der er på jernene.

Sættet fås til både dame/herrer og kan fås i både grafit og stål, efter eget ønske.

Forhør dig i Golfshoppen, for hvad vi vil anbefale til netop dig.

Dette sæt består af 12 dele: Driver, 3 wood, 4 hybrid, jern 6-Sw, putter, bag, 3 hjulet vogn

Dette komplette sæt, kan benyttes, om man er begynder eller let øvet spiller, som indeholder alt hvad man har brug for.

Jernene har en bred sål, for bedre boldkontakt, stort sweetsport for optimal tilgivelse. Overall et super sæt, til en super pris.

Vejl udsalgspris 3499,- + 3 hjulet golfvogn 899,- i alt=4398 kr.

TILBUDSPRIS kun 3499,- Alt INCL.

Log-ind
Opslagstavle