PBS
Menu
Golfbox
Brugernummer:
Password:
123Booking
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Om Proshoppen


Om Proshoppen

Proshoppen Holstebro er en af de førende forretninger indenfor golfudstyr og tilbehør i vestjylland. Proshoppen har et stort udvalg i alt indenfor golf.
Så kig forbi næste gang du skal handle golfudstyr.

Proshoppen ligger stor vægt på kundeservice, og sætter en ære i at betjene kunderne, på den bedst mulige måde. Hos os får man professionel vejledning, indenfor golfudstyr og tilbehør. Vi er altid åbne for nye forslag, og hvis kunden har et specielt ønske hvad angår varer, vil vi gøre vores bedste for at se, om det er noget der er muligt at skaffe hjem.

Customfitting:
Når vi opmåler personer til nyt jern eller køller, benytter vi det mest avancerede måleudstyr til dato, nemlig Trackman. Denne rader måler, svingspeed, boldflugt, længde, + meget mere. Disse egenskaber gør, at vi kan finde det udstyr, som passer bedst til dig og dit sving. Så vi altid er sikre på, at det udstyr vores kunder går fra butikken med, er det rigtige. Trackman kan også bruges til mange andre til, man kan f.eks. finde den bold der passer bedst til ens sving, man kan måle hvor langt man slår med de forskellige jern, så man får den bedste længde. Så går du over overvejer nyt udstyr, står vi altid klar til at hjælpe dig, og vores 2 PGA trænere vil være behjælpelige med opmålinger via trackman.


Firmaprofilering/
Logoartikler
Profilering gennem golfudstyr, har en stærk signalværdi overfor dine kunder. Vi leverer et bredt udvalg inderfor logoartikler, og især logobolde er et attraktivt reklameprodukt. Vi kan også tilbyde logoartiker indenfor følgende varegrupper: Udstyr, bags, profiltøj, caps, tees,pitchforks, regntøj,hændklæder m.m
Nyheder
Kalender
Banestatus
Skovbanen er åben.

Klubber i klubben spiller på Skovbanen
Tirsdagsdamerne spiller hver tirsdag udslag mellem  09:00 - 10:15
Råstedpigerne spiller hver tirsdag udslag mellem 13.00 -15.00
Mens Sektion spiller hver tirsdag udslag mellem 15.00-18.00
Old Boys spiller hver torsdag - Gunstart på bagni mellem 9.00-11.00
M/K Senior spiller hver Fredag - Gunstart på bagni mellem 9.00-11.00

Klubber i klubben spiller hver 3. gang på Storåbanen, derfor er blokeringerne flyttet til storåbanen de pågældende dage.
Se altid mulighederne for at spille i golfbox og på klubbens kalender.

Storåbanener åben.

Parkbanen er åben.
Se evt. reservationer i kalenderen

Engbanen er åben.
Se evt. reservationer i kalenderen

Rangen er åben.
Holstebro Golfklub  |   Brandsbjergvej 4  |   7570  Vemb  |   96 12 62 00  |   post@holstebro-golfklub.dk