Frivillige

Frivillige i Holstebro Golfklub

I Holstebro golfklub er opgaverne mange hvis vi skal leve op til vores egen målsætning:

”Holstebro golfklub skal have en bane, der skal være bredt anerkendtfor at være blandt top 5 i Danmark. Klubben skal skabe rammerne for et inspirerende og attraktivt klubliv.”

For at kunne leve op til citatet fra klubbens visionsplan er det nødvendigt at opstille følgende kriterier at arbejde ud fra:

- Få fat på og udnytte alle de kompetencer, der er til stede i klubben sådan, at de bedst egnede til at løse et projekt rent faktisk også er dem, der løser projektet.

- At uddelegere ansvar og indflydelse så bredt som muligt i klubben.

- At give medlemmer mulighed for at byde ind med netop de kompetencer de besidder – og vil stille til rådighed for klubben.

- Dyrke den gode ide - dvs. samle alle inputs til gode og relevante projekter til forbedringer op og behandle disse på systematisk vis.

Klubben har allerede et antal projekter i støbeskeen, der alle kan ses under menupunktet Projekter.

Har du en god idé - så kontakt kontoret - så vi kan få din gode idé i spil.