Projekter

Startere

Klubben søger medlemmer, som har lyst til at byde greenfeespillere velkommen i klubhuset og hjælpe med at få deres tid bekræftet og betalt det rigtige beløb.
Er der tid, kan man hjælpe med at sende dem af sted fra første tee.

Kompetencer
Starterne skal være åbne og positive og udadvendte. Som starter kan man fx krydre ventetiden med små anekdoter fra banen og hints til gæsterne om hvordan de skal tee ud, hvis de ikke har været i Holstebro før. Gæsterne skal føle sig velkomne.

Omfang
Starterne skal primært bruges når kontoret har lukket, dvs. i weekenden. Golfbox kan bruges til at planlægge ”arbejdstiden” med. Er der ingen greenfeespillere, er der ikke behov for at man er der.
”Arbejdstiden” koordineres med lederen for starterne, Ole Gyrup.

Behov
Klubben vurderer generelt at behovet for startere ligger i ugerne 18 til og med 40. Dvs. 23 uger eller 46 dage. Klubben kan altså godt bruge op imod 10-15 startere, som vil få op imod fem dage som starter i løbet af sæsonen.

Kontakt: Leif Clausen   9612 6200  / 2197 2715

Mentorer til Firma-golf

I forbindelse med et påtænkt tiltag om at markedsføre golfklubben overfor nye potentelle medlemmer, er der behov for frivillige golf-mentorer, der kan hjælpe vores gæster med at få nogle gode runder på banen.

Der søges derfor glade golfspillere med lyst til at møde nye potentielle golfspillere gennem dette tiltag.

Der vil blive arrangeret Firma-Gol i maj 2013.

Tilmelding til kontoret.

Status 20/11-2012
Ingen tilmeldte

Hjælpere til juniorarrangementer

Klubben ønsker gode forhold for vores juniorspillere.

I den forbindelse ønsker der flere frivillige til at hjælpe ved forskellige typer af arrangementer. Det kan f.eks. være i forbindelse med træningssamlinger, juniormatcher mv.

Der er allerede nu en række medlemmer, der bidrager aktivt og flittigt til at løse disse opgaver – men, der er plads til flere.

Kontakt klubbens juniorformand, Lars Thornvig for mere information. (se menuen "Medlemmer -> Junior")

Status pr. 20/11-2012
Tilmeldte:
Ellen Johansen

Træningsbanen – Stage 3

Klubben ønsker at forbedre faciliteterne i forbindelse med pro-undervisningen og medlemmernes generelle muligheder for at træne i næsten alt slags vejr.

Derfor ønskes der etableret en overdækning af de træningspladser, der ligger lige bag ved boldhuset.

En overdækning vil sammen med det eksisterende udslagsskur sikre gode muligheder for at træne hele året rundt.

Status pr. 20/11-2012
Tilmeldte:
Hans Sahlquist

Pedelfunktioner

Klubben ønsker at klubhuset, banen og tilstødende arealer fremtræder pæne og ryddelige for vores medlemmer og gæster.

På sigt forventes pedelfunktionerne helt eller delvist at skulle overgå til at blive udført af frivillige.

Er der opgaver du gerne vil udføre, så kontakt kontoret og hør om mulighederne?

Status pr. 20/11-2012
Bedet ved Parkeringspladsen passes af fire klubmedlemmer

Øvrige pedelopgave kunne løses af pensioneret elektrikere eller andre håndværkere.

Flere tilskuere til hjemmekampe

• Hvordan øger vi antallet af medlemmer og gæsters, der kommer og følger med i f.eks. elitehjemmekampene?
  •  Hvordan kan vi skabe en større interesse for at se golf på et højt niveau?
  •  Hvilke tiltag kan øge tilskuertilslutningen og dermed den sociale værdi af vores elitehjemmekampe?
Har du idéer der kan fremme ovenstående så kontakt gerne kontoret