Ofte Stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvad hvis jeg bliver syg, eller af andre årsager ikke kan deltage i al undervisningen ?

- Vi ønsker at alle gennemfører uddannelsen efter programmet. I tilfælde af sygdom tager vi stilling til erstatningsundervisning i hvert enkelt tilfælde.

Hvordan foregår undervisningen ?

- Halvdelen af tiden foregår undervisningen indenfor i et undervisningslokale. Den anden halvdel foregår udenfor på Engbanen, hvor al det man lærte indenfor bliver repeteret og vist i praksis, så man får knyttet teori og praktik sammen.

Regelprøven - er den svær at bestå ?

- Nej. Alle plejer at bestå prøven. Til prøven må man have regelbøgerne til rådighed, og vores undervisning er tilrettelagt så alle områder bliver dækket.

Hvor meget skal jeg investere i udstyr ?

- Til at starte med behøver du ikke at købe noget som helst. Du kan spille golf i almindeligt tøj, og træningen kan også foregå i almindeligt fodtøj. Dog vil højhælede sko og sko med en glat sål være upraktisk.
Klubben stiller også golfudstyr til rådighed til træningslektionerne.

Golfudstyr kan være dyrt, men til begyndere anbefaler vi at man køber et billigt sæt, eventuelt brugt. Klubbens golfbutik og trænere er gerne behjælpelige med vejledning. Man er typisk lidt hårdere ved udstyret som begynder, så der er ingen grund til at investere i noget alt for smart og dyrt udstyr.

Hvordan foregår træningen ?

- På træningsbanen vil klubbens professionelle trænere instruere i hvordan man skal slå et golfslag. Dernæst prøver man selv, og trænerne vil komme rundt til hver enkelt og komme med råd og vejledning.
Alle de forskellige golfslag vil blive gennemgået og øvet i løbet af begynderkurset.

Hvornår skal jeg betale ?

- Begynderkurset betales på info-dagen for begyndere ca. medio marts. Ønsker du at fortsætte som medlem efter kurset, betales der efter hvor langt henne man er på sæsonen.

Hvor gammel skal man være for at betale voksenpris?

- Man regnes for "senior" det år man fylder 26 år. Se alle satser under "Om klubben -> kontingenter".

Hvornår må jeg spille på Danmarks bedste bane ?

- Man må først spille på Skovbanen, som i 2008 blev kåret til Danmarks bedste, når man har spillet 3 kaninmatcher, betalt indskud og rest-kontingent - altså meldt sig ind i klubben. Man må til gengæld spille Engbanen (Pay & Play) med det samme man betaler for begynderkurset.

Hvornår får jeg mit DGU-kort ?

- Når man har spillet tre kaninmatcher på Parkbanen og er blevet godkendt af begynderudvalget, og indmeldt i klubben, bestiller klubben et DGU kort. DGU-kortet gør at man kan spille på alle golfbaner i danmark mod at betale greenfee.

Hvad er Greenfee ?

- Greenfee er den pris man skal betale for at spille på en anden golfbane. Greenfeepriserne i danmark ligger typisk mellem 200-350 kr. på hverdage, og er lidt dyrere i weekenden.