Begynderhold

Begynderhold 2016

(Foto: Golffotografen.dk)

Kan du tænke dig at bruge en del af din fritid på en kammeratlig konkurrence med gode venner i en smuk natur? Kunne du tænke dig at få udvidet din omgangskreds med andre aktive mennesker? Så skulle du prøve at spille golf !  Men det er ikke lige meget hvor du spiller

Se film om klubbens begynderhold :http://www.youtube.com/watch?v=8TDuKHKWam0

Danmark er velsignet med mange dejlige golfbaner! Men hvis du gerne vil spille på en af Danmarks absolut bedste baner og samtidig få en enestående naturoplevelse hver gang, så skal du vælge Holstebro Golf Klub.

Vore 2 dygtige trænere vil hurtigt sørge for at du får lært at spille golf og så er det bare med at komme i gang. Du vil hurtigt finde ud af, hvorfor alle golfspillere er så glade for deres sport.   Vi har 3 baner – Engbanen, der er en såkaldt pay and play bane, hvor alle er velkomne-  samt Parkbanen og Skovbanen, der begge er forbeholdt dem, der har lært at spille golf.

Parkbanen har 9 huller, medens Skovbanen har 18 huller.

Skovbanen  er flere gange blevet udnævnt til Danmarks bedste bane og det er helt afgjort en af de aller smukkeste. De mange træer gør, at du vil opleve en runde golf som en stor naturoplevelse. Her er ingen bebyggelse, ingen reklameskilte eller trafikeret vej.

Du mærker ikke at der er mange andre, der er ude for at spille golf, for træerne danner naturlige vægge mellem de enkelte huller. Din koncentration bliver måske afbrudt af et par rådyr eller kronhjorte, der løber over banen eller en hare eller ræv, der nysgerrigt ser til fra sidelinien – og skovens dybe stilhed kan blive afbrudt af en musvåges skrig, men ellers er det stilheden, der hersker.

Efter runden møder du mange af de andre medlemmer til en hyggelig øl eller frokost på terrassen eller i vort dejlige klubhus.