Pay&Play

Pay & Play i Holstebro Golfklub

I Holstebro Golfklub er der mulighed for at spille golf - også uden du er medlem.

Du kan nemlig spille Pay & Play på den dejlige Engbane som ligger ca. 200 meter øst for parkeringspladsen ved klubhuset. (til venstre når man kommer ud af klubhuset og går op til asfaltvejen.)

Det koster kun 150 kr. at spille en hel dag, og udstyr kan du leje i golfshoppen for 100 kr. inklusiv bolde og tees, hvis ikke du har dit eget (i perioden 1. november til 1. april kontakt kontoret for leje af udstyr 96126200). Betaling foregår i klubhuset ved "Greenfee" skranken.

Eller hvad med et årskort til Engbanen - det koster kun 1.500 kr., så kan du spille lige så tit du har lyst.

Du kan også købe en Greenfeebillet og give som jule- eller fødselsdagsgave - perfekt til ham/hende der har alt!

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte kontoret på 96126200 imellem 10-15 på hverdage.