PBS
Menu
Golfbox
Brugernummer:
Password:
123Booking
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Velkommen

 
Vestjysk Old-Boys i Lemvig

Af: Torsten Lind Thomsen
20-06-2017

Torsdag 15 juni spillede vi den anden match i samarbejdet mellem de Vestjyske klubber. Denne gang i Lemvig. Vi havde en god dag men desværre ikke resultat mæssigt. Selvom vi vandt A-rækken, med Erik Fast som nr. 1 og Hartmann Jensen som nr. 2, var resultaterne i de øvrige rækker ikke tilstrækkelige til at slå Lemvig. Lemvig vandt med helle 103 point foran Holstebro med 34 point. Det betyder at Lemvig nu fører i klub konkurrencen med Holstebro som nr. 2. For flere detaljer se resultaterne i Golf-Box.
Næste match bliver i Herning 17 august, her skulle vi gerne generobre første pladsen.

Læs mere
Vestjysk Old-Boys i Holstebro.

Af: Torsten Lind Thomsen
20-05-2017

Torsdag 18 maj spillede vi den første match i samarbejdet mellem de Vestjyske klubber. Vi startede med morgenmad, derefter 136 spillere på Skovbanen, der dystede i 4 rækker. Efter spillet stor buffet og præmieuddeling. Igen i år bør vi sende en stor tak til Kirsten og hjælpere, der gør arrangementet til en stor succes, med flot morgenmad, fantastisk buffet og højt humør. Det er simplet hen en helt ubetalelig reklame for vores klub.
Som noget nyt havde vi i år tilføjet en række, der spillede Fourball Best Ball, slagspil med fuldt SPH. Et andet nyt tiltag var opgørelse af klub resultatet, hvor der gives placeringspoint i alle rækker i stedet for som tidligere at addere Stableford scoren. I den nye række deltod der 2 par fra hver klub. Denne række vandt de 2 par fra Holstebro, Harry/Per og Anton/ Jens Chr.. Vi havde mange gode placeringer i alle de 3 øvrige rækker, se resultaterne i Golf-Box. Dette gjorde, at Holstebro vandt helt suverænt med 73 point foran Dejbjerg med 32 point. Næste match bliver i Lemvig 15 juni, hvor vi meget gerne skulle kunne følge op på den gode start.

Læs mere
Program for turen til Tyskland 2017.

Af: Torsten Lind Thomsen
21-04-2017

Program for turen til Tyskland 2017 er klar. Alle aftaler er på plads. Der er bestilt baner og buggies, fremgår af program. Banerne er bestilt ud fra ønsket om relativ kort køre afstand fra kroen og muligheden for at leje mindst 5 buggies. Vi spiller følgende baner Bissenmoor, Waldshagen, Brodauer Mühle og slutter med Bad Segeberg. Tilmelding til turen sker på opslagstavlen i klubhuset. Tilmeldingen flyttes til Golf-Box 01 maj 2017. Vi skal helst være mindst 20 for at fastholde prisen på 3.600,00 kr.

Læs mere
Spil på Parkbanen.

Af: Torsten Lind Thomsen
07-04-2017

Der har været nogle få spillere som efterlyser matcher på Parkbanen hele året. Det kan godt arrangeres, hvis der er mindst 6 spillere der ønsker dette. Man kan eventuelt "slå ud" mellem 0930 og 1000, så er man færdig samtidig på begge baner. Derved kan de sociale relationer fastholdes og man kan stadig deltage i månedsafslutningen med fælles spisning. Det eneste der kræves er, at jeg får en henvendelse fra de spillere, der måtte ønske dette. I kan henvende Jer til enten Christian elller Torsten, gerne via E-mail.

Læs mere
Reminder

Af: Torsten Lind Thomsen
07-04-2017

HUSK! Old-Boys arrangerer ikke turnering/match Skærtorsdag (13 april 2017). Næste match bliver 20 april 2017. Tilmelding kun via Golf-Box senest tirsdag 18 april 2017 klokken 0900.

Læs mere
Torsten Lind Thomsen
lotothomsen@dlgmail.dk
Turneringsleder

Christian Lindhardt
chr.lindhardt@mail.dk
Ass. Turneringsleder

Bent Nielsen
Formand

 
Log-ind
Billedserier
Opslagstavle
Holstebro Golfklub  |   Brandsbjergvej 4  |   7570  Vemb  |   96 12 62 00  |   post@holstebro-golfklub.dk